Orvosi piócák eladása Fóton

Szeretné tudni, hol tudna orvosi piócát vásárolni Fóton?

Tanusítvánnyal rendelkező piócák eladása Fóton!

Bejegyzett polgári egyesületek, melyek a Hirudoterápia terjesztésével foglalkoznak Szlovákiabán és Csehországban, biofarmokon higiénikus körülmények között tenyésztett orvosi piócákat kínálnak eladásra, melyek kórházaknak és egészségügyi központoknak szállítanak be.

Szállítás az ország egész területén 24 órán belül a megrendelés kifizetése után.

További információt a kiszállításról itt olvashat: Szállítási és kezelési költség

Amit ügyfeleink írtak rólunk:

„Azt mondhatom, hogy a rendeléssel nagyon elégedett vagyok, a piócák kiszállítása gyors volt és a tanácsadás a piócák alkalmazásával kapcsolatban is tökéletes volt.”

Fót az a város, ahol megrendelhető az orvosi pióca.

Ha nálunk vásárol, támogatja a Hirudoterápiát Szlovákiában és Magyarországon. A beérkezett pénzösszeget a hirudoterápia továbbfejlesztésébe fektetjük be, mint például információs videók létrehozása, kiadványok, oktatási szemináriumok szervezése és terjesztés a médiában.

Az orvosi piócák megvásárlásával támogatja a Hirudoterápiát Szlovákiában és Magyarországon.

A hirudoterápia erősíti az immunrendszert, helyreállítja az egyensúlyt a szervezetben és általánossan javítja az ember egészségügyi állapotát. A pióca reflexíven hat a szervezetre, tehát megfelelő idegrendszer reakciót vállt ki.

Ha nyári időszakban vásárol piócát, gyakrabban kell víz cserét elvégezni, mert a víz gyorsabban szennyeződik, mivel a piócák anyagcseréje is gyorsabb.