Az interneten vagy hallomásból kapott információk alapján a pióca alkalmazása mellett döntött?

Ebben az esetben személyes, telefonos, e-mailes vagy Skype-on keresztüli tanácsadást kínálunk Önnek, amelynek köszönhetően biztos lehet abban, hogy ez az alkalmazás egy helyes döntés. Tapasztalt hirudoterapeutánkal átveheti az egész eljárást, aki a legmegfelelőbb eljárást tudja javasolni a konkrét helyzetre.

Előfordul, hogy a páciens teste különbözően reagál a piócákra, és némely reakciók fertőzésnek vagy allergiás reakciónak tűnhetnek. Ilyen esetben sok páciens úgy dönt, hogy nem fogja többet alkalmazni a piócákat, és ezzel megfossza magát a hatékony gyógyulás lehetőségétől.

A hirudoterapeutánk megbeszéli Önökkel ezeket a helyzeteket és felkészíti Önöket a pozitív reakció lehetőségeire, melyeket tévesen negatívnak gondolnak.

A szolgáltatás rendelésekor jó, ha minél több információval rendelkezik a problémájáról, melyet a piócák segítségével akar eltávolítani. Készítse elő a leírását. Ha a probléma látható, készítsen képeket is az érintett területről. A 30-perces konzultáció ára 35 €. Ez az ár tartalmazza a következő, az orvosi piócák alkalmazása utáni konzultációt is, és egy E-könyvet – Kezelés piócákkal, melynek értéke 17.90 €.

Jobb mindig felkészültnek lenni.